Bine ați venit pe Raluca Haidu Online, site dedicat talentatei gimnaste Raluca Haidu!

Raluca este medaliată cu bronz la bârnă și cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și recent medaliată cu bronz individual la Grand Prix-ul de la Glasgow din mai 2011. Raluca a făcut parte din echipa ce a reprezentat România la Campionatele Mondiale de la Rotterdam 2010, ea clasându-se pe locul 4 cu echipa și pe 9 la individual.

Probabil că o recunoașteți din documentarul realizat în 2004, "Secretele Devei", unde Pitic era unul dintre personajele principale.

Navigând pe acest site puteţi afla mai multe despre Raluca!

Gimnasta Raluca Haidu, cea mai bună sportivă din Hunedoara, s-a retras din activitate
retrasa 2

Campioana europeană cu echipa naţională de gimnastică artistică a României Raluca Haidu (18 ani) a decis să renunţe la gimnastica de performanţă. Raluca a anunţat că se va concentra pe învăţătură.


Raluca Haidu a făcut parte din lotul olimpic şi naţional al României, iar în 2012 a reuşit cea mai mare performanţă din cariera ei: a obţinut titlul de campioană europeană cu echipa României, la Campionatele Europene de la Bruxelles.


Chiar dacă a fost declarată cea mai bună sportivă a anului 2012 în judeţul Hunedoara, Raluca Haidu a hotărât să renunţe la gimnastica de performanţă.


Nu a mai prins Olimpiada
"Am decis ca începând cu acest an să nu mai fac gimnastică de performanţă. Nu mi-a fost uşor să renunţ la gimnastică. A fost o decizie greu de luat şi rămân cu regretul că nu am avut ocazia să particip la Jocurile Olimpice de la Londra.
Mă voi axa mai mult pe învăţătură. Acum sunt în clasa a XII-a, iar la vară după ce voi susţine examenul de Bacalaureat, voi opta să îmi continuui studiile la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport
”, a declarat Raluca.


Tânăra de 18 ani, din Petrila, a rămas cu regretul că deşi a fost inclusă în lotul olimpic nu a avut ocazia să participe la Jocurile Olimpice de la Londra, de anul trecut.


În prezent, Raluca este elevă la Colegiul Naţional Sportiv "Cetate" din Deva. Părinţii ei, Gabriel Haidu (45 de ani, fost miner) şi Elena Haidu, locuiesc în Petrila, împreună cu fratele mai mare al Ralucăi, Iulian (22 de ani) şi cel mic, Gabriel (10 ani).


Ei au fost cei care au îndemnat-o pe Raluca să aleagă sportul de performanţă, înscriind-o la gimnastică în vremea în care aceasta era la grădiniţă.


Sursa: Adevarul
Postat în 4 februarie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net