Bine ați venit pe Raluca Haidu Online, site dedicat talentatei gimnaste Raluca Haidu!

Raluca este medaliată cu bronz la bârnă și cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și recent medaliată cu bronz individual la Grand Prix-ul de la Glasgow din mai 2011. Raluca a făcut parte din echipa ce a reprezentat România la Campionatele Mondiale de la Rotterdam 2010, ea clasându-se pe locul 4 cu echipa și pe 9 la individual.

Probabil că o recunoașteți din documentarul realizat în 2004, "Secretele Devei", unde Pitic era unul dintre personajele principale.

Navigând pe acest site puteţi afla mai multe despre Raluca!

Hunedoara: Retrasă din activitate, gimnasta Raluca Haidu a fost desemnată sportivul anului 2012
retrasa 1.
Sursa Foto: adevarul.ro

Campioană europeană cu echipa la Campionatul European de gimnastică de la Bruxelles, de anul trecut, gimnasta Raluca Haidu a primit joi titlul de 'sportivul anului 2012' în judeţul Hunedoara, potrivit unui clasament realizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) Hunedoara.


Sportiva a anunţat că s-a retras din activitate, deoarece doreşte să se pregătească pentru examenul de bacalaureat, pe care va trebui să îl susţină în acest an, şi apoi vrea să urmeze o facultate de educaţie fizică şi sport.


"Acest titlu înseamnă foarte mult pentru mine şi le mulţumesc celor care s-au gândit să îmi acorde acest premiu. Este pentru prima oară când ocup primul loc în acest clasament. M-am retras din activitate pentru că doresc să termin şcoala, să iau bacalaureatul şi să intru la facultatea de sport din Timişoara. Nu vreau să fiu ipocrită şi să spun că nu-mi este teamă de examen, dar dacă voi învăţa până la bacalaureat sunt sigură că va fi totul bine", a declarat Raluca Haidu.


Locul al doilea în clasamentul celor mai buni sportivi hunedoreni a fost ocupat de gimnasta Andreea Munteanu - vicecampioană europeană la bârnă şi medaliată cu bronz la sol, individual compus şi cu echipa la Campionatele Europene de Juniori de la Bruxelles.


Pe locul al treilea s-a situat tot o gimnastă, Alina Ştefania Stănilă fiind medaliată cu argint la sărituri la proba de sărituri şi cu bronz alături de echipă la Campionatul European de Gimnastică Junioare Bruxelles 2012.


Primele trei locuri în clasamentul întocmit la discipline neolimpice au fost ocupate, în ordine, de sportivii: Ana Maria Gherghel - Comexim Lupeni, campioană mondială la fotbal tenis senioare- Harkany (Ungaria), Alina Tincă- CSM Petroşani, medalie de argint şi medalie de bronz la Campionatul Mondial Karate Shotokan WSKU de la Instanbul şi campioană europeană la Moscova, şi Mihail Plop - Dacicus Orăştie, campion european kumite la Campionatul European de Karate WADO KAI Austria şi dublu campion european la Campionatul European Eur&Ka Italia.


"Clasamentul celor mai buni sportivi hunedoreni a fost întocmit pe baza rezultatelor obţinute anul trecut la nivel naţional, european, mondial şi olimpic. Criteriile sunt cele stabilite de instituţiile naţionale - minister sau Autoritatea naţională pentru sport - iar în funcţie de acestea şi de rezultatele omologate s-a realizat acest clasament", a declarat directorul executiv al DJTS Hunedoara, Szell Lorincz.


Sportivii au fost recompensaţi de organizatori cu diplome, cupe şi premii în obiecte.


Sursa: AGERPRES
Postat în 4 februarie 2013
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net